Estetica dentara, Pacienti, Preturi Stomatologie, Totul despre albirea dentara

Pret albire dentara

Având în vedere că preocupările pentru estetică au luat o mare amploare în ultima perioadă, albirea dentară este unul dintre cele mai frecvente tratamente cerute de către pacienți.

Majoritatea colorațiilor dentare se pretează unui tratament de albire profesională, in general colorațiile de origine extrinsecă, cauzate de diverse alimente alimente, băuturi sau de fumat, acesta fiind principalul vinovat pentru îngălbenirea dinților. Desigur, este mult mai indicat să prevenim îngălbenirea dinților pentru a le păstra sănătatea pe termen cât mai îndelungat.

pret albire dentaraÎnainte de a opta pentru acest tratament, trebuie să cereți sfatul unui medic stomatolog, care va decide dacă sunteți o persoană căreia i se adresează albirea dinților și dacă da, care este modalitatea de albire cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Există situații în care albirea nu este indicată sau nu este eficientă, iar atunci medicul vă va propune alta soluție, precum fațetele dentare, de exemplu.

Există numeroase posibilități și tehnologii de albire a dinților. Vă vom prezenta în continuare câteva dintre cele mai populare proceduri și prețul estimativ al acestora:

  1. Albire dentară profesională cu Lampă Plasmă ZOOM Advanced Power: între 1000-1500 lei
  2. Albire dentară profesională cu Lampă Foto OPALESCENCE XTRA-BOOST: 900-1000 lei
  3. Albire dentară profesională cu Lampă LED: 1200-1400 lei
  4. Gutiere pentru albire la domiciliu: 200-350 ron
  5. Albire dinte devital: 150-200 lei / dinte

Trebuie specificat şi faptul că procedura de albire se adresează doar dinţilor naturali, nu şi obturaţiilor, coroanelor de acoperire sau altor restaurări artificiale prezente în cavitatea orală. Din această cauză după albirea dinţilor naturali toate restaurările, directe şi indirecte, vor trebui înlocuite cu unele noi, corespunzătoare culorii obţinute.

Prețul unei albiri dentare profesionale poate fi uneori ridicat, în funcție de tehnologia folosită, însă rezultatele cu siguranță sunt pe măsura așteptărilor, albirea fiind o schimbare radicală pentru zâmbetul dumneavoastră.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *