Termeni si conditii magazin online Doctorul de Dinti

1. Plasarea comenzii, online sau telefonic, presupune acceptarea termenilor si conditiilor magazinului online Doctorul de Dinti, proprietate a Doctorul De Dinti SRL.

2. Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul curierului rapid CARGUS, in baza contractului intocmit intre Doctorul De Dinti SRL si Urgent Cargus SA. Cost transport: 19 RON in aria de acoperire Cargus.
Transportul in afara ariei de acoperire Cargus beneficiaza de alte tarife, disponibile pe www.cargus.ro, iar obligatia de a verifica daca adresa de livrare se afla in aria de livrare Cargus revine exclusiv cumparatorului.

3. Doctorul De Dinti SRL („www.doctoruldedinti.ro”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 33449.

4. Fotografiile produselor pot fi in neconcordanta cu produsul aflat in stoc. Pentru a evita orice neplacere, va sugeram sa cititi cu atentie descrierea produselor si sa apelati la comanda telefonica.

5. Continutul, textele, grafica, fotografiile precum si alte materiale sunt protejate de legea drepturilor de autor conform legislatiei in vigoare iar folosirea lor este interzisa fara acordul scris din partea Doctorul De Dinti SRL.

6. Conform legislatiei in vigoare, produsele achizitionate pot fi returnate in termen de 14 zile din momentul receptiei lor, indiferent de motiv. Banii vor fi returnati in termen de 14 zile de la intrarea produsului inapoi in custodia Doctorul de Dinti SRL, prin ordin de plata, intr-un cont pus la dispozitie de clientul care a efectuat returul. Rambursarea se face exclusiv in cont bancar si nu in alta modalitate. Costul returului NU este suportat de Doctorul de Dinti SRL. Retururile neachitate de client vor fi refuzate iar produsul se intoarce la client!

Va multumim, Doctorul De Dinti SRL.