simulare admitere UMF 2013  După cum a obişnuit , Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila din Bucureşti pune la dispoziţie şi anul acesta posibilitatea de a evalua pachetul de cunoştinţe necesar pentru a promova cu brio examenul de admitere, prin simularea acestuia . Este oferită astfel , celor care visează la un loc pe băncile facultăţii de stomatologie , o şansă prin care pot afla cu exactitate cât de complete sunt “bagajele”  necesare pentru adevărata admitere. Totodată, concurenţii fac cunoştinţă cu atmosfera , desfăşurarea şi emoţiile cu care adevărata admitere vine însoţită.

A IV-a ediţie a simulării examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară UMF Carol Davila va avea loc pe data de 25 mai 2013 şi este organizată de Liga Studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti cu sprijinul şi îndrumarea cadrelor didactice ale disciplinelor de Anatomie , Biochimie şi Biofizică din cadrul aceleaşi facultăţi. Evenimentul se va desfăşura începând cu orele 10:00.

Printre obiectivele proiectului se numără :

  •  conştientizarea nivelului de pregătire în raport cu ceilalţi candidaţi
  •  familiarizarea participanţilor cu condiţiile de examen
  •  ridicarea standardelor rezultatelor obţinute la examenul de admitere

Pentru înscrieri la simularea examenului de admitere este necesară parcurgerea următorilor paşi:

1.Completarea Formularului de înscriere ( il puteti accesa aici: http://www.lsmdb.ro/simulare-admitere-2013/inscriereloading/ )
2. Achitarea unei taxe de participare in valoare de 60 RON  prin virament bancar in contul:  Asociația Liga Studenților la Medicină Dentară Bucureşti   CIF (cod de înregistrare fiscală): 23757530

Cont Bancar: IBAN RO47INGB0000999903293021, deschis la banca ING Bucureşti ( Sucursala Opera)

3. Trimiterea chitantei scanate la adresa: mara_prodan@yahoo.com

Atentie! înscrierea pe site fără trimiterea chitantei scanate NU este validă!!!

Data limită pentru înscrieri este : 17 Mai 2013, ora 23:59;  Data limită pentru trimiterea chitantei este : 18 Mai 2013, ora 23:59.

Pentru eventuale nelămuriri sunt puse la îndemână următoarele date de contact :

  • E-mail: contact@lsmdb.ro 
  • Telefon: 0785.228.081 – Valeria Nechita, ( Organizator Principal )

Având în vedere că această simulare poate reprezenta un prim pas spre o carieră de succes , sunt aşteptaţi şi invitaţi toţi aspiranţii acestei ramuri ai medicinei.