Așa cum v-am promis, vă vom informa despre cele mai importante activități, cursuri teoretice și demonstrații practice acreditate cu puncte EMC, pentru ca pregătirea dumneavoastră profesională să fie la cele mai înalte standarde, în beneficiul direct al pacienților. Pentru informații despre Educația Medicală Continuă si creditele EMC vezi (Cursuri EMC , program de Educație Medicală Continuă)

Săptămâna aceasta vom începe prin a vă prezenta cursul cu titlul ”Restaurări adezive și fără structură metalică în stomatologia estetică”.

invitatie curs Având în vedere că exigențele estetice ale pacienților sunt din ce în ce mai mari, ei punând pe primul plan fizionomia zâmbetului și nu funcționalitatea ocluzală, este important ca dumneavoastră, ca medic stomatolog, să dețineți abilitățile necesare pentru a reda aparatului dentomaxilar integritatea tuturor funțiilor sale. Scopul acestui curs este, așadar,  de a vă familiariza și de a vă prezenta cele mai noi metode de restaurări estetice, fizionomice, realizate cu materiale compozite și sisteme adezive de ultimă generație.

Când ?

  • 25 aprilie 2013

Unde?

  • Phoenicia Grand Hotel, bld. Alexandru Șerbănescu, nr. 87, sector 1, București

Cursul este susținut de Conf. Dr. Dana Cristina Bodnar, șef de lucrări la Catedra de Odontoterapie Restauratoare din cadrul UMF Carol Davila, București.

Invitat special: Prof. Dr. Andrea Guida, șeful Catedrei de Odontologie Restauratoare a Universității din Perugia, Italia.

Care sunt principalele teme abordate în desfășurarea acestui curs?

În cadrul acestei prezentări veți afla:

  •  Noutăți ale tehnicii de restaurare cu compozit în regiunea posterioară
  •  Tehnici și materiale ce realizează adeziunea la ceramică, dentină, smalț, materiale compozite și din fibre de sticlă
  •  Tehnica de lucru cu X-tra Base în zona posterioară și tehnica de lucru cu GrandioSO Inlay System, pe care le veți putea exersa simultan cu lectorul, prin intermediul unei videoconferințe (camera video HD)

Cursul este cotat cu un număr de 8 credite EMC, precum și o diplomă de specializare în tehnica incrustațiilor de tip inlay, onlay, overlay, cu setul GrandioSO Inlay System.

Cursul se va prezenta în limba engleză, iar taxa de participare va fi de 300 lei.

Grăbiți-vă! Numărul de locuri alocate este redus – doar 30 de participanți! Mult succes!

Perticiparea se va confirma la adresa de mail : office@dentdistribution.ro sau irina.trandopolos@dentdistribution.ro sau la tel : 0720 900 563