Grile rezidentiat Medicina Dentara de la toate centrele din tara intr-un singur loc, usor de accesat si parcurs.

Parcurgerea grilelor din anii trecuti se poate dovedi a fi una dintre cele mai importante etape pregatitoare pentru examenul de rezidentiat.

In fiecare an se intampla ca unele intrebari sa fie foarte asemanatoare sau chiar sa se repete, parcurgerea acestor grile iti poate da o idee clara despre cum sunt structurate intrebarile si raspunsurile, pe ce se pune accent din fiecare carte a bibliografiei pentru rezidentiatul de Medicina Dentara si iti poti evalua nivelul cunostintelor in orice moment. 

Daca intentionezi sa obtii un rezultat care sa iti ofere un loc fruntas in momentul alegerii specializarii mult dorite, parcurgerea grilelelor de la concursul de rezidentiat din anii trecuti este un must do !

Grile rezidentiat Medicina Dentara :

 

  • Incepand cu  anul 2016 concursul national de rezidentiat, disciplina Medicina Dentara a continut aceleasi grile pentru toate centrele universitare din tara: => Grile Rezidentiat Medicina Dentara 2016

 

Grilele care nu se regasesc in aceasta lista vor fi adaugate in viitorul apropiat, daca aveti cunostinte despre sau detineti testele care lipsesc, ne puteti ajuta sa completam lista. Puteti trimite testele la adresa de mail contact@doctoruldedinti.info

Testele pot fi parcurse cu usurinta atat de pe laptop cat si de pe telefonul mobil:

12986673_1154006927943902_1914662144_o
descktop grile rezidentiat stomatologie[/fusion_builder_column]

In cazul in care esti la inceput de drum si abia te apuci de pus la punct un plan de invatat, bibliografia pentru rezidentiatul de Medicina Dentara o gasesti aici:

bibliografie 3