Pacienti, Preturi Stomatologie

Preturi tratamente stomatologice

instrumente stomatologice pentru studentiCând vine vorba de un tratament stomatologic, primul aspect de care se interesează pacientul îl reprezintă costul material pe care acesta îl presupune. Privind lucrurile din acest punct de vedere, vom întocmi o listă cu principalele tratamente dentare și preturile orientative ale acestora.

Trebuie menționat faptul că prețurile pot varia în funcție de clinică, zona în care aceasta este situată, aparatura din dotare, prestigiul și experiența medicilor, materialele și tehnicile folosite. Din acest motiv vă vor fi oferite cele mai mici, dar și cele mai mari prețuri practicate pe piată pentru un anumit tip de tratament.

Însă, fie că problemele de sănătate orală există déjà sau doriți să le preîntâmpinați, latura financiară trebuie plasată pe un loc secund, fără să vă creeze probleme suplimentare. În acest sens, cabinetele și clinicile stomatologice au conceput felurite soluții
care să vă scape de această bătaie de cap și să grăbească momentul solicitării asistenței medicale de specialitate.

Datorită statusului economic delicat de la nivel național, tot mai multe cabinete stomatologice oferă posibilitatea unui sistem de plată în rate fixe, prin parteneriat cu diferite instituții bancare. În acest fel, puteți beneficia de serviciile medicale de care aveți nevoie, în sistem de urgență sau nu, fără să dispuneți de loc de suma de bani necesară.

vizita la dentistRecent, numeroase companii private oferă angajaților pachete de servicii medicale, fitness sau înfrumusețare, gratuit, în baza contractului individual de muncă. Clinicile dentare au sesizat această oportunitate de a-și îmbogăți efectivul pacienților și au introdus abonamente stomatologice anuale, ce conțin combinații de proceduri și tratamente care să satisfacă nevoile tuturor acestor pacienți.

dentitia copiluluiNu doar angajații companiilor private se bucură de aceste abonamente stomatologice, întrucât majoritatea clinicilor au luat în considerare și abonamentele familiale, adesate tuturor membriilor, adulților și celor mici. În acest fel economisiți considerabil, mai ales că dentiția de lapte a copiilor, deși temporară, necesită supravegherea constantă a unui medic pedodont și/sau ortodont.

Promoțiile au intrat și ele în rutina cotidiană, deci nu mai este o surpriză să beneficiați de o reducere pe loc la medicul stomatolog, mai ales dacă sunteți déjà un pacient fidel. Dacă sunteți în căutarea unor tratamente stomatologice mult mai accesibile, puteți încerca sistemul de vouchere, disponibil fie direct pe site-urile cabinetelor sau pe site-urile specializate de reduceri.

pret sigilare dentaraNu în ultimul rând, având în vedere că serviciile stomatologice au ieșit de sub finanțarea sistemului național de asigurări de sănătate, aveți posibilitatea de a opta pentru o asigurare privată de sănătate, care să includă și să vă deconteze aceste tratamente, în condiții pe care le stabiliți cu firma de asigurări.

Așadar, pentru fiecare problemă există o soluție.

Mai jos aveți enumerate principalele categorii de tratemente stomatologice, ordonate în categorii. Vă invit să accesați linkurile disponibile pentru a afla prețul fiecărui tratament, dar și informații suplimentare despre acesta.

1. PRET CONSULTAȚIE STOMATOLOGICĂ

2. RADIOLOGIE

3. CARIOLOGIE

4. COSMETICĂ DENTARĂ

5. CHIRURGIE    / IMPLANTOLOGIE

6. PROTETICĂ DENTARĂ

7. PROFILAXIE DENTARĂ  

8. ORTODONȚIE

9. ENDODONTIE

10. ANESTEZIE 

11. PARODONTOLOGIE

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *