Pacienti, Preturi Stomatologie

Pret fluorizare dentara

 pret fluorizare dentaraTratamentul profilactic de fluorizare se poate realiza de 3-4 ori pe an , procedura fiind foarte simplă şi sigură : sunt aplicate pe dinţi  soluţii ,geluri sau lacuri speciale cu un conţinut ridicat de fluor pentru 1-2 minute. Pacientul va trebui să nu clătească gura sau să consume lichide şi alimente timp de 30 de minute. Tratamentul nu prezintă riscuri şi împreună cu o igienă dentară strictă dă rezultate dintre cele mai bune.

Fluorizarea are rolul de a preveni apariţia cavităţilor carioase şi… ( pentru detalii pe larg despre indicaţiile, contraindicaţiile şi modul de acţiune al tratamentului de fluorizare va recomandam ” Fluorizarea dentara )

Preturile practicate în clinicile din România pentru acest tip de tratament sunt relativ mici. Unele clinici şi cabinete stomatologice taxează fluorizarea per dinte cu sume între
20 şi 60 Ron. În majoritatea clinicilor fluorizarea se realizează pe câte o arcadă de dinţi ( maxilară sau mandibulară) şi vine insotită de preturi între 30-100 RON/arcadă. În cazul fluorizărilor realizate în cabinet, pasta sau gelul se aplică local , direct pe dinţi.

 conformator fluorizareMedicul Dvs. dentist vă poate oferi şi soluţia fluorizării la domiciliu  cu ajutorul unor  kituri special concepute în acest scop.  Kitul pentru fluorizare este alcătuit dintr-o pastă sau gel bogate în fluor şi gutiere pentru ambele arcade dentare , special adaptate dinţilor dumneavoastră , în care se va aplica gelul sau pasta.

Cu toate că această soluţie este mult mai comodă , preturile cu care vine însoţit un astfel de kit sunt destul de ridicate şi variază între 200-700 RON per kit.

În unele clinici şi cabinete stomatologice fluorizarea vine inclusă într-un pachet de tratamente profilactice care mai pot include printre  altele ( detartraj , periaj profesional , sigilare şanţuri şi fosete , etc) . Preţul unui asemenea pachet variază între 150 şi 250 RON. – Pret fluorizare dentara

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *