Politica de rezolvare a reclamatiilor

 

DOCTORUL DE DINTI se preocupă permanent de calitatea serviciilor oferite, iar experiența dumneavoastră în relația cu noi este foarte importantă. Sesizându-ne și împărtășind cu noi părerea dumneavoastră, contribuiți la îmbunătățirea serviciilor noastre.

De asemenea, în situația în care considerați că prin activitatea noastră, am adus vreo vătămare sau încălcare a drepturilor dumneavoastră, vă venim în sprijin prin implementarea prezentei Politici de reclamații/sesizări/petiții cuprinzând modalitatea și mijloacele prin care vă puteți adresa societății noastre.

Prezenta procedura reglementeaza procesul de solutionare a sesizarilor primite de la utilizatorii finali, clienti persoane fizice sau juridice ai DOCTORUL DE DINTI SRL, care au utilizat website-ul www.doctoruldedinti.info sau au inregistrat comenzi pentru produse catre societatea Doctorul de Dinti SRL.

Sesizarea este o solicitare a utilizatorilor finali de rezolvare a unor situatii considerate de catre acestia drept abateri de la conditiile legale sau contractuale de furnizare a serviciilor, la care este asteptat un raspuns sau o rezolutie.

 

I. MODALITATEA PRIN CARE UTILIZATORUL FINAL POATE POATE FACE O SESIZARE/RECLAMATIE

Sesizarea adresată către DOCTORUL DE DINTI SRL trebuie formulată în limba română, în scris, în una din următoarele modalități:

 • prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, cu indicarea, numelui, prenumelui, a domiciliului sau a adresei de corespondență a celui care formulează sesizarea, a descrierii obiectului acestuia, precizându-se data la care a avut loc eventualul incident, numarul de comanda sau de factura și eventualele documente care vin în sprijinul celor expuse. Este necesar ca sesizarea sa cuprinda datele de identificare ale clientului care reclama, cat si datele sale de contact (adresa si numar telefon) la care doreste sa primeasca raspunsul. Adresa noastră de corespondenta este: str. Ecologistilor, nr 14, depozit 3, localitate SACELE, județul Brașov, România
 • prin e-mail cuprinzând aceleași cerințe de prezentare și formulare ale sesizării. Adresa noastră de e-mail este: contact@doctoruldedinti.info

Ca regulă generală, plângerea se redactează/semnează/transmite/înregistrează personal.

Termenul de răspuns și modalitatea comunicării răspunsului:

Termenul de formulare a răspunsului este de maxim 30 de zile de la momentul înregistrării sesizării sau de la momentul furnizării de către client a clarificărilor suplimentare, dacă este cazul.

Dorim să vă informăm că reclamațiile, în care nu se precizează datele de identificare ale petiționarilor, precum și cele care nu au obiectul clar determinat și cele care nu au fost depuse/înregistrate într-una dintre modalitățile prezentate mai sus, pot fi respinse ca inadmisibile.

În cazul în care un petiționar adresează mai multe reclamații cu privire la aceeași chestiune, acestea se conexează, petiționarul urmând să primească un singur răspuns care face referire la toate petițiile primite.

 

II. MODALITATE TRATARE SESIZARE SAU RECLAMATIE

După repartizarea reclamațiilor/sesizărilor scrise, se vor parcurge următoarele etape în vederea soluționării acestora:

 • identificarea cerințelor petiționarului;
 • analizarea reclamației/sesizării;
 • în cazul în care există suficiente informații, se formulează răspunsul către petent;
 • în cazul în care sunt necesare informații suplimentare, se solicită clientului clarificări, iar după obținerea acestora, se formulează răspuns.

Utilizatorul final va fi informat cu privire la rezultatul sau stadiul demersurilor efectuate pentru solutionarea reclamatiei sale, prin aceeasi modalitate folosita de acesta pentru a transmite reclamatia. La preluarea sesizarii se va emite un raspuns cu date de identificare. Dupa preluarea sesizarii de catre un reprezentant, clientul este contactat telefonic la numarul de telefon comunicat in sesizare, sau prin email la adresa furnizata, pentru eventuale detalii suplimentare. Dupa rezolvarea sesizarii clientul va fi informat cu privire la rezolutia data si se va inchide cazul.

 

III. SOLUTIONAREA LITIGIILOR

In cazul aparitiei unor litigii, se va incerca solutionarea pe cale amiabila, iar daca aceasta procedura esueaza, utilizatorii pot apela la orice alte proceduri extrajudiciare sau se pot adresa instantelor competente.

Date identificare:

 • Denumire societate: DOCTORUL DE DINTI SRL
 • Cod unic inregistrare: RO33602312
 • Nr Ord Reg Com: J29/1270/2014
 • Sediu social: nr. 568, loc. Ploiestiori, jud. Prahova, Romania
 • Telefon: 0730838333
 • Retururi: str. Ecologistilor, nr.14, Sacele, Brasov
 • Adresa email: contact@doctoruldedinti.info
 • Contact telefonic: 0730 838 333