Intrebari proteza dentara placa

 

Pentru a pune o întrebare despre proteza dentară, parţială sau totală (denumită popular „placă”), completaţi formularul de mai jos şi un specialist în protetică dentară vă va răspunde în cel mai scurt timp.

Pentru un răspuns exact nu ezitaţi să oferiţi detalii amănunţite.

153 thoughts on “Intrebari proteza dentara placa

 1. Florin spune:

  Buna ziua!
  Am realizat coroane ceramice e max, momentan nu sunt cimentate, au culoarea A2, se poate revenii la culoarea intiala A1? Este un procedeu complex pentru tehnician? As dorii totusi sa ii fac mai albi! Mulțumesc frumos/!

  1. Buna, Florin! In principiu, se poate aplica un machiaj, care sa modifice nuanta coronitelor! In cazul tau, fiind dintr o culoare mai inchisa in una mai deschisa este posibil ca rezultatul sa nu fie chiar cel scontat, dar se poate imbunatatii conform cerintelor tale!

 2. Luiza spune:

  Buna ziua !! Se poate pune o punte din 3 masele ultimele sus (cel din misloc este scos) coroana dentară fixa portelan pe suport de metal , ! Măseaua ultima sa scos nervul totul ok ! Dar celălalt a fost nervul scos acum 15 ani , Mi la șlefuit și tot este negru , am dureri , și spontane in timpul nopții !?! Cit am avut lucrarea de proba !! Întrebarea este : dintele mai este sănătos cu cu opturatia făcută acum 15 ani ? Sa fixez puntea pe el așa cu dureri și inflamări ? Doamna doctor spune ca este puțin șubred dar se poate fixa !!!!
  Mulțumesc anticipat !!!

  1. Buna, Luiza! Sfatul meu este sa se gaseasca cauza durerii si sa se rezolve inainte de fixarea lucrarii definitive!

 3. Bîlc Mădalina Denisa spune:

  Bună ziua! Aș avea o întrebare..acum 4 ani mi s-a pus o placă în maxilar,după cat timp ar fi trebuit să o scot? Pot să o las toată viața?

  1. Buna, Madalina! Nu inteleg exact ce fel de placa in maxilar! Daca poti fi mai precisa, te pot ajuta cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *