Intrebari lucrari coroane dentare

 

Fie că aveţi o întrebare despre o lucrare dentară, o punte dentară sau o coroană dentară, completaţi formularul de mai jos şi în cel mai scurt timp veţi primi un răspuns de la un stomatolog specialist în protetică dentară.

Pentru un răspuns pe măsură, vă rugăm să oferiţi cât mai multe detalii despre cazul dumneavoastră.

648 thoughts on “Intrebari lucrari coroane dentare

  1. Cristina spune:

    Bună ziua.. Imi fac o lucrare care îmbracă cinci dinți pe arcada. La proba, lucrarea nu cădea bine pe dinții de jos asa ca d-na doctor mi-a luat puțin din ei(asa s-a exprimat”iau doar putin”).E corecta procedura? Am rămas cu o sensibilitate la dinții care mi-au fost ușor slefuitii. Va mulțumesc!

    1. Buna, Cristina! Sensibilitatea aparuta in urma acestor slefuiri se remite cu timpul, daca au fost minime si nu au afectat dentina dintelui. Va recomand sa utilizati o pasta de dinti cu fluor sau un gel desensibilizant cu fluor!

  2. Gorzko spune:

    Buna ziua! Coroana dentara ar trebui curățată prin periaj cu o periuta clasica sau una electrica? Impulsurile celei electrice nu influențează lucrarea?

    1. Buna ziua! Se poate curata cu ambele tipuri de periuta! Este mult mai importanta tehnica si corectitudinea efectuarii periajului, decat tipul periutei utilizata! Recomandarea principala este utilizarea unei periute electrice si daca este posibil, si a unui irigator bucal, indicat in cazul lucrarilor protetice. Periuta electrica nu afecteaza coronita dentara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *