Intrebari fatete dentare

 

Pentru a adresa o întrebare legată de faţete dentare, completează formularul de mai jos! Un specialist în estetică dentară şi facială vă va răspunde în cel mai scurt timp!

Pentru un răspuns pe măsură vă rugăm să oferiţi cât mai multe detalii, atât despre cazul dumneavoastră cât şi despre timpul de faţete care vă interesează.

64 thoughts on “Intrebari fatete dentare

  1. Radu iova spune:

    Imi pot pune fatete dentare daca am sub 18 ani?

    1. Buna Radu, fatetele dentare se pot folosi aproape la orice varsta atat timp cat situatia clinica o permite. Pentru a se putea stabili daca si ce tip de fatete pot fi folosite in cazul tau este nevoie de o consultatie realizata in cabinetul de estetica dentara (indiferent ce varsta are pacientul).

  2. Gabriela spune:

    Buna ziua!! As dori va rog frumos Sami spuneti daca exista ceva pegament, lipici gen ca oja de unghi nu stiu ce sat putea, am toata partea de sus pusa si as vrea totusi un ton mai alb, va multumesc

    1. Buna Gabriela, mai toate tipurile de fatete dentare sunt siterizate din ceramica realizand un corp intreg peste care nu se mai pot pune alte straturi. In acelasit timp culoarea unei fatete dentare este obtinuta printr-un proces anume in timp realizarii. Te sfatuim sa vorbesti cu medicul care a realizat aceste fatete dentare pentru a gasit o solutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *