Intrebari estetica dentara si faciala

 

Completaţi formularul de mai jos pentru a pune o întrebare din domeniul esteticii dentare şi faciale – coroane, faţete, smile makeover, zâmbet de hollywood, botox, acid hialuronic etc – şi un specialist vă va oferi un răspuns în cel mai scurt timp!

Pentru un răspuns corespunzător vă rugăm să oferiţi cât mai multe detalii despre cerinţele şi aşteptările dumneavoastră

35 thoughts on “Intrebari estetica dentara si faciala

  1. Daniela Tintea spune:

    Bună ziua. Am o problemă care mă deranjează din punct de vedere estetic. La unul dintre dinții incisivi centrali de sus mi-a apărut o mică ciobitură ca un șanț în mijloc și nu o pot trece cu vederea. Există șanse ca ea să se uniformizeze în timp și să nu mai fie vizibilă sau ar trebui să consult un specialist? Mulțumesc anticipat.

    1. Buna, Daniela! Sfatul meu este sa mergi la un medic dentist, acesta va completa partea lipsa din dinte cu un material special, de aceeasi culoare ca a dintelul, iar problema ta de ordin estetic va disparea foarte usor! In schimb, daca vei amana, dintele se va ‘tesii/scurta sau santul se va marii’,dintele nu va mai semana cu cel de langa el, iar estetica va fi cu mult afectata.

  2. Bună ziua. Va contactez cu o problema la dinții de sus. Am 27 de ani iar gaura dintre dinții de sus nu s-a micșorat și nu am idee ce sa fac. Cum pot apropia dinții ca să nu mai am acea gaura? Mulțumesc anticipat

    1. Buna Adina, exista multe solutii pentru a inchide diastema (demunirea medicala a strungaretei). Printre solutii se pot enumera: fatete dentare, coroane dentare, tratament ortodontic si asa mai departe. Chiar daca in teorie numarul de posibile tratamente pentru a inchide diastema este mare, in practica trebuie studiat cazul clinic mai intai pentru a se stabili care dintre acestea sunt indicate sau ar functiona mai bine in cazul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *