rezidentiat medicina dentara

Examenul de rezidentiat medicina dentara

Examenul de rezidentiat Medicina Dentara

Cum ma pregatesc pentru Examenul de rezidentiat Medicina Dentara ?

Examenul de rezidenţiat reprezintă o etapă extrem de importantă din cariera unui stomatolog ambiţios, vorbim despre acel moment când alegi una dintre specializările în care îşi împarte informaţia domeniul medicinei dentare.

Dificultatea examenului este recunoscută, bibliografia consistentă iar perioada încărcată impusă de job, facultate, licenţă sau viaţă personală pot transforma această etapă într-o adevărată provocare. Însă misiunea nu este imposibilă, drept dovadă stau exemplele celor care au reuşit să depăşească cu brio acest moment dificil.

Administrarea inteligentă a timpului şi a priorităţilor se poate dovedi greu de realizat fără un plan sau un model de urmat.

Acest articol este realizat împreună cu domnul doctor Marius Dobrincu, rezident chirurgie orala si maxilo-faciala la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Ioan” Bucuresti, primul pe listă în anul generaţiei sale, şi încearcă să scoată în evidenţă cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când te pregăteşti pentru examenul de rezidenţiat.

Nimeni nu ne putea ajuta mai mult în realizarea acestui „ghid” şi ţinem să îi mulţumim încă odată pe acesta cale pentru interes şi pentru timpul acordat.