Eduard Leonte

Eduard LeonteIntr-o lume mereu in cautare de informatii , cu multa pasiune pentru stomatologie si dragoste pentru semeni, astazi eu, Eduard Leonte student la facultatea de stomatologie deschid acest blog dedicat in totalitate lumii din care fac parte dintii cu speranta de a ajuta atat oamenii din afara acestei lumi cat si pe cei care deja sunt implicati in latura medicinei ce tine de sanatatea orala. Astfel sper ca acest loc va va oferi mereu informatiile pe care le cautati fie ca sunteti un simplu pacient care incearca sa gaseasca cel mai optim tratament sau student care intampina probleme in selectarea informatiilor utile. Putem considera totodata , prin pricina sinceritatii cu care sunt impartasite infoamatiile ,acest blog un loc unde se intaresc legaturile dintre oameni .

Cititi mai multe informatii despre Eduard aici.

 

Raluca Leparau

Raluca LeparauNumele meu este Raluca Leparau si sunt studenta la Facultatea de Medicina Dentara. De ce stomatologie? Pentru ca este o ramura extrem de interesanta a medicinei, fiecare pacient este un caz unic, special, iar succesul tratamentului are un rasunet extraordinar asupra starii sale psihice, emotionale, iar satisfactia ta, ca medic, vine din abilitatea de a ii reda fiecarui pacient bunastarea dorita, dincolo de beneficiile medicale propriu-zise. De ce m-am implicat in proiectul asta? Ca sa fiu sincera, in primul rand pentru mine, pentru a afla eu cat mai multe lucruri, inovatii din domeniul stomatologic pe care de multe ori nu le afli in facultate. E o provocare, ma determina sa caut, sa analizez, sa compar informatiile.

Cititi mai multe informatii despre Raluca aici.

 

Ivanciu Crina

Crina IvanciuMă numesc Ivanciu Crina şi sunt un doctor dentist în formare . Am ales stomatologia nu pentru că aş fi simţit vreo înclinare spre această ramură la momentul acela , nici nu am ştiut atunci că vreau sau că aş putea ajuta pe cineva în modul în care un medic o face ci pentru că aşa au decis că ar fi potrivit pentru mine oamenii din jurul meu ,care au participat la clădirea mea ca om, adică profesorii şi părinţii mei. Nu ştiu dacă ei mă cunoşteau mai bine decât reuşisem eu să mă descopăr la 19 ani, sau pur şi simplu aşa s-a nimerit ,dar când privesc în urmă realizez că nu aş fi putut nicicând lua o hotărâre mai bună şi dacă ar fi să aleg din nou încotro să-mi îndrept paşii aş urma cu inima deschisă aceeaşi cale. Am pătruns în această lume copleşită de îndoieli ,nestiind dacă asta este pentru mine, dacă voi putea face faţa, dacă am ceva de oferit, dacă voi găsi în mine răbdarea, voinţa şi tăria necesare devenirii mele ca medic.

Cititi mai multe informatii despre Crina aici.

 

Cosmin Stefanescu

Cosmin StefanescuSalut cititorule! Mă adresez sub această formă prietenoasă din considerente profesionale, deoarece cred că pentru a atinge un real succes, orice tratament  stomatologic trebuie să înceapă cu o relaţie deschisă medic – pacient. M-am implicat în acest proiect pentru a contribui la crearea unui domeniu de informare cât mai vast fie pentru pacienţi, fie pentru viitori medici şi vreau ca informaţiile găsite aici să fie de un real folos. De aceea, eu împreună cu colegii mei vă vom oferi cel mai adecvat pachet informativ din care să vă puteţi extrage informaţiile necesare şi să puteţi obţine o sănătate orală cât mai bună.

 

 

 

Doctor Andreea Marian

Andreea MarianMă numesc Andreea Marian! Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Iuliu Haţieganu din Cluj-Napoca în anul 2010. Am trecut prin multe evenimente atât în cadrul facultăţii cât şi după până am reuşit să- mi îndeplinesc visul: să fiu medic care să ia durerea şi să redea zâmbetul celor care mă solicită! Din septembrie 2012 fac parte dintr-un colectiv minunat în cadrul clinicii unde lucrez, iar din martie 2013 am întâlnit un doctor care mi-a stârnit pasiunea pentru o anumită ramură a stomatologiei: endodonţia. Nu a trecut multă vreme şi i-am descoperit pe cei de la DoctorulDeDinţi.info şi atunci mi-am zis: împreună cu ei trebuie să mă strădui să ţin pasul cu noutatea şi tot alături de ei să facem ca atât pacienţii cât şi colegii să afle aceste noutăţi pentru că

Citeste mai multe despre Dr. Andreea aici.

 

 

Ștefania Ciocănel

Stefania Ciocanel Mă numesc Ciocănel Ștefania Andrada și sunt studentă la Faculatea de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila” București.  Spun acest lucru cu mult drag deoarece întotdeauna mi-a plăcut să descopăr lucruri noi, să îi ajut pe cei din jurul meu și să mă implic în activități constructive.

Sunt o persoană energică, optimistă, în continuă căutare de răspunsuri dar și de provocări care să imi valorifice aptitudinile. În ceea ce îmi propun abordez un stil metodic și nu mă mulțumesc decât cu perfecțiunea. Pentru mine acest proiect reprezintă o provocare și un mod plăcut de a-mi exprima pasiunea pentru stomatologie.

Zâmbetul reprezintă în zilele noastre un mijloc de comunicare și are un impact puternic asupra stimei de sine, contribuind la îmbunătățirea relațiilor interumane. “Un zâmbet sănătos ce lasă la vedere dinți albi strălucitori reprezintă o combinare a precepției frumuseții și sănătății”. (Mauro Fradeani) Acesta este unul dintre motivele pentru care am ales medicina dentară

Citeste mai multe despre Stefania Ciocanel aici.

 

Toma Radu Gabriel

toma radu gabrielSalutare, dragi cititori! Mă numesc Toma Radu Gabriel și sunt student în anul 2 la facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF “Carol Davila”. De ce Medicină Dentară? Ei bine, încă de mic copil știam că domeniul medical îl voi urma, dar nu eram sigur care ramură a sa. Pot sa spun că o întâmplare nefericită m-a făcut să descopăr frumusețea acestei arii medicale : am reușit să “aterizez” cu dinții pe asfalt când am căzut de pe bicicletă în liceu; dragii mei incisivi centrali superiori, cei mai responsabili de estetica zâmbetului, s-au rupt. Tratamentul prin care am trecut, de câteva luni, m-a “apropiat” de medicina dentară, pentru că am observat în ce constă, într-adevăr, această meserie nobilă : pasiune, muncă și suflet.

Citeste mai multe despre Toma Radu Gabriel aici.

 

Doctor Octavian Dumitriu

Dr octavian dumitruEu sunt Dr. Dumitriu Octavian-specialist IMPLANTOLOGIE şi CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ, practic stomatologia de aproape 5 ani, domeniu în care mi-am întâlnit a două mea dragoste (prima fiind soţia mea) şi anume chirurgia; este un loc sângeros dar frumos şi necesar în cazurile extreme. Îmi place mult ceea ce fac iar când mă voi plictisi (slabe şanse) promit că mă las de meserie şi predau ştafeta altcuiva.
Până atunci ne vedem aici la www.doctoruldedinti.info unde putem răspunde multor întrebări/curiozităţi din toate ramurile stomatologiei.

 

Florin Feroiu

feroiu florinBună! Mă numesc Feroiu Florin şi împreună cu echipa noastră de medici şi viitori medici dorim să punem la dispoziţia cititorilor noştri, fie că lucrează în domeniul medicinei dentare sau nu, cele mai noi informaţii din această frumoasă ramură a medicinei.
Doctoruldedinti.info nu este doar un site, noi suntem o echipa unită, o familie şi lucrăm cu drag pentru a satisface toate curiozităţile celor care doresc să ştie cât mai multe despre îngrijirea orală.
Sperăm să va facă plăcere să citiţi articolele noastre precum ne face şi nouă plăcere să vi le punem la dispoziţie şi nu uitaţi: Cavitatea orală este oglindă sănătăţii generale!

 

Raluca Stefania Georgescu

Stefania RAluca GeorgescuCineva spunea că „zâmbetul este cel mai frumos machiaj” pe care îl poate purta o persoană. De aceeaşi părere sunt şi eu, Raluca-Ştefania Georgescu, studentă la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF  „Carol Davila” Bucureşti.

Toată viaţa am încercat să găsesc explicaţii pentru ceea ce se întâmplă în jurul meu, iar modul în care funcţionează organismul uman m-a fascinat mereu, de aici pasiunea pentru medicină. Apoi am ajuns să merg destul de des la un cabinet stomatologic fiind purtătoare de aparat dentar şi am devenit din ce în ce mai interesată de acest domeniu. Aşa am ales Medicina Dentară…

Citeste ai multe despre Raluca Stefania Georgescu aici. 

 

Doctor Sabrina Narcisa Banesaru

Sabrina BanesaruCând m-am hotărât să fac facultatea de medicină dentară îmi doream să ajut oamenii cu dureri de dinţi, dureri care sunt considerate a fi în topul celor mai deranjante şi frecvente. Nici nu m-am gândit câte lucruri uimitoare poţi face pentru pacienţi în cabinet, cum le poţi schimbă considerabil înfăţişarea, cu câte provocări te confrunţi în fiecare zi şi satisfacţia să îi vezi zâmbind şi mulţumiţi de rezultat.
Una dintre cele mai mari satisfacţii este să ai un pacient anxios care la un moment dat , după mai multe şedinţe îţi spune că vrea să încerci fără anestezie să îi faci detartraj şi atunci realizezi că ai făcut o treaba bună ajutându-l să îşi învingă frică.

Din fericire stomatologia nu constă doar în a umbla în gurile oamenilor şi în repara dinţii ,cum se spune. Când intră pacientul în cabinet trebuie să încerci să îl cunoşti , să identifici problemele pe care le are ,să înţelegi exact ce îşi doreşte pentru a putea obţine rezultatul aşteptat.

CIteste mai multe despre Sabrina Narcisa Banesaru aici

 

Iulia Teodora Giubelan

Iulia Teodora GiubelanBună! Numele meu este Iulia-Teodora Giubelan şi sunt studentă la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila” . Deşi nu am ştiut de la început ce carieră îmi voi alege, mereu am apreciat persoanele cu zâmbete largi, adevărate, fără reţineri, deoarece îmi inspiră încredere, atât în plan profesional, cât şi personal. Acum, ca studentă la stomatologie şi viitor medic dentist, am ocazia să contribui cu adevărat la îmbunătăţirea sănătăţii dentare şi implicit a calităţii vieţii pacienţilor, fiind cunoscut faptul că un zâmbet frumos ne conferă o încredere sporită reflectând, într-o măsură mai mare sau mai mică şi starea noastră generală de sănătate.

Citeste mai multe despre Iulia Teodora Giubelan aici

 

Alexandra Cazan

alexandra cazanBună, mă numesc Alexandra Cazan, sunt studentă la Facultatea de Medicină Dentară şi împreună cu echipa doctoruldedinti.info dorim să oferim o informare avizată tuturor pacienţilor pentru o cunoaştere cât mai amplă a intervenţiilor ce se pot realiza într-un cabinet de medicină dentară. Am ales aceast domeniu din plăcerea de a interacţiona cu oamenii şi de a îi putea ajută în rezolvarea eventualelor probleme ce pot apărea la nivelul cavităţii bucale, cât şi pentru propria cunoaştere.

Speram ca prin acest proiect sa convingem cat mai multe persoane ca medicul dentist nu reprezinta doar o necesitate cat si un prieten.

Citeste mai multe despre Alexandra Cazan aici

 

Ruxandra Nitu

Ruxandra NituMa numesc Nitu Ruxandra si sunt studenta in anul III, la Facultatea de Medicina Dentara, UMF „Carol Davila”.Am visat sa ajung aici si am stiut intotdeauna ca aici imi este locul si am un scop de indeplinit. Scopul a fost sa iau durerea, sa fac pacientii sa zambeasca multumiti si acel zambet sa fie perfect. Am trait propriile experiente in cabinetul stomatologic, am simtit anxietatea pe pielea mea si ulterior, acumuland cunostinte in domeniu, am realizat importanta unei bune comunicari medic-pacient, cat si a calitatii serviciilor asigurate.

Setea de cunoastere si curiozitatea m-au adus pe acest site, unde am vazut ca obiectivele mele se identifica cu cele ale echipei doctoruldedinti.info. M-am implicat in acest proiect deoarece mi s-a parut un concept interesant, si cred ca o echipa tanara si informata va avea un impact pozitiv asupra pacientior ,in primul rand, care vor intelege problemele cu care se confrunta si care vor fi mai deschisi cu medicul care in acest fel va aplica un tratament cat mai eficient.

Citeste mai multe despre Ruxandra Nitu aici