Proiectul ”DoctorulDeDinti.info” a prins viață inițial, din viziunea unui singur om. Pasionat de stomatologie, el însuși implicat direct în acest domeniu în calitate de student, Eduard Leonte a imaginat un spațiul virtual complex, în care să se regăsească dacă nu toate, măcar cea mai mare parte din informațiile legate de această ”lume a dinților”. Primele postări au apărut în februarie 2013 și de atunci numărul lor crește constant, fiecare zi aducând ceva nou cititorilor. Pe parcurs, s-au alăturat ceilalți membri ai echipei : Raluca Lepărău, Cosmin Ștefănescu, Crina Ivanciu , doamna doctor Andreea MarianStefania Ciocanel, Iuga Teodora Harina, Toma Radu Gabriel, domnul doctor Octavian DumitriuFlorin Feroiu si Raluca Stefania Georgescu iar lista rămâne încă deschisă.

Cine suntem?

Suntem oameni tineri și ambițioși, curioși, cu multă energie și sete de cunoaștere, cu un stoc uriaș de idei și direcții de dezvoltare. Suntem oameni care la rândul nostru am fost în postura de pacienți, am trecut prin diverse experiențe la stomatolog, am ezitat sau am acordat toată încrederea unui medic.

În prezent suntem studenți și învățăm zilnic lucruri noi, punem bazele pregătirii noastre profesionale, însă facultatea reprezintă o călăuză care ne indică drumul cel bun, dar nu ne poate trasa traiectul individual. Pentru aceasta, este nevoie de implicare, de răbdare, pentru a căuta și a alege cele mai corecte, cele mai relevante informații, pentru a găsi noutățile din domeniu și pentru a ne familiariza cu acestea.

În curând, vom fi medici stomatologi, vom interacționa cu oameni, ne vom asuma responsabilitatea sănătății lor, așa că este foarte important pentru noi să știm de pe acum ce probleme întâmpină pacienții și ce așteptări au din partea noastră.

Ce ne propunem ?

despre www.doctoruldedintiObiectivul principal al site-ului este de a le oferi cititorilor acces la informație de calitate, bine documentată, transpusă într-un limbaj pe înțelesul tuturor, pentru a înlătura orice enigmă, pentru a le lămuri orice întrebări. Articolele sunt însoțite de imagini sugestive, astfel încât lectura să fie atât utilă, dar și plăcută.

Având în vedere calitatea noastră de studenți, dorim să le împărtășim și colegilor noștri inovațiile din domeniu, să le stârnim interesul, să îi facem mai implicați, să parcurgem împreună drumul până la statutul de medic, orientându-i în cariera lor viitoare.

În ceea ce privește medicii cu vastă experiență sau medicii la început de drum, sperăm să găsească pe acest site știri utile despre evenimentele importante din lumea stomatologiei, despre cele mai interesante și inovatoare tehnici de lucru, tehnologii și materiale dentare.

Ne dorim, de fapt, să creăm o comunitate bine întemeiată, să realizăm un canal de comunicare facilă cu potențialii pacienți, să împărtășim idei și experiențe între noi, studenții, să ușurăm colaborarea medicilor și educația lor perpetuă.

Ne dorim să devenim medici de calitate pentru pacienți sănătoși, care să zâmbească cu toată încrederea !

One thought on “Despre proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *