Estetica dentara, Pacienti, Totul despre albirea dentara

5 trucuri pentru un zâmbet strălucitor

 zambet frumosUn zâmbet larg care pune în evidență o dantură strălucitoare, este dorința oricăruia dintre noi. În rândurile ce urmează vă voi dezvălui câteva trucuri pentru a vă pune în evidență o dantură de invidiat. Exită situații în care, în ciuda faptului că acordăm o foarte mare atenție igienei orale, dinții să aibe o tentă gălbuie, mai puțin estetică. Iată câteva modalități simple, auxiliare periajului dentar corect efectuat, prin care vă veți transforma zâmbetul în unul alb și frumos, pe care cei din jur îl vor aprecia:

1. Folosește ața dentră!

Se recomandă utilizarea dental floss-ului după fiecare masă, urmată de un periaj dentar atent ata dentaraefectuat pentru eliminarea resturilor alimentare inderdentare care sunt imposibil de curățat doar prin simpla perire a dinților cu periuța de dinți. Există mai multe metode de utilizare a aței dentare, atât pentru cei cu o manualitate bună, cât și pentru cei care se descurcă mai greu, inclusiv copiilor. Există pe piață și diverse suporturi din materiale plastice care ușurează curățirea spațiilor interdentare. Întreabă medicul stomatolog cum să utilizezi corect ața dentară!

2. Consumă alimente care îți albesc dinții!

Există o varietate de alimente care ajută la albirea dinților, trebuie doar să știi care sunt acestea! Lactatele au potențial de reminealizare a structurilor dure dentare datorită conținutului de calciu și fosfor. Merele stimulează secreția salivară și ajută la îndepărtarea resturilor alimentare. Ceaiul verde conține catecin-polifenol care distruge bacteriile din cavitatea orală și astfel scade riscul formării plăcii bacteriene și apariției respirației urât mirositoare.

3. Încearcă o albire profesională!

Albirea dentară profesională este realizată, în general cu un gel ce conține peroxid. Este o albirea dentaramanevră minim invazivă și în general nedureroasă. Extistă posibilitea efectuării albirii dentare în cabinet (aplicare direct pe dinte a gelului și activarea acestuia cu o lampă specială), în sala de
așteptare ( gelul se aplică într-o gutieră pentru un anumit număr de minute, iar pacientul stă în sala de așteptare) sau acasă (tratamentul este început în cabinet prin confecționarea gutierei și aplicarea pentru prima dată a gelului de albire, urmând ca tratamentul cosmetic să fie continuat de pacient, acasă).

4. Încearcă pastele de dinți pentru albire!

Dacă sunt utilizate cu atenție sporită și sub indicațiile medicului stomatolog, aceste paste nu dăunează danturii. Utilizarea acestora trebuie combinată cu utilizarea de paste de dinți cu conținut crescut de fluor, care să ajute la remineralizarea smalțului care poate fi afectat de particulele de dimensiuni mari din pastele de albire.

5. Crează efecte speciale cu ajutorul machiajului!zambet perfect

Cea mai simplă modalitate de a crea impresia unei danturi albe, perfecte este de a purta un fond de ten de culoare mai închisă sau creme bronzante și lipstick cu nuanțe de albastru. Acest truc este simplu, eficient și la îndemâna oricărei doamne sau domnișoare!

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *